Passa al contingut principal

Com deia aquell... "Amores que matan"

Era dilluns, es presentava una setmana carregada de feina i l'Aina no donava a l'abast. Havia de treure temps d'on fos... Aquell cap de setmana era l'aniversari del seu company i no tenia ni idea de què comprar-li.
Tot just feia tres mesos que sortien i només es veien els caps de setmana; poquíssim temps per arribar a poder deduir què li podria agradar per el seu dia especial.
Mentre feia les seves tasques laborals li anava fent voltes al cap. Ni es concentrava, ni encertava el regal més adient. “Tres mesos, Aina! Només portem tres mesos! Que es redueix a 13 caps de setmana (no sencers)! Per el que vindria a ser un equivalent a 26 dies!! Això no és ni un mes de relació! Com haig d'encertar-li un regal?” - Es deia l'Aina torturant-se sense pietat. - “Necessito un miracle!” - Va pensar... - Es clar! Un miracle!! En Simó!! - Va exclamar mentre es dirigia cap al seu ordinador a tota pressa...

Ooohhh!!! Com xalaven quan estaven junts ella i en Simó! Reien tant! Parlaven tant! S'estimaven tant! Tot era tant-tant, que segurament seria la seva salvació! 
En Simó era com un Tango ben ballat! Un apassionat de la vida, de la seva feina i de les seves amistats. Un arquitecte entregat a aquells fantàstics plànols que només entenia ell però que cobraven vida quan t'explicava què sortiria d'aquelles formes geomètriques... Un expert en línies perfectament rectes sobre un gran foli de paper, i en línies perfectament corbes sobre un cos femení.
Una llàstima que li agradessin més els homes que a un tonto un llapis; tot i que per les amigues sempre estava disponible. Si et veia una mica decaiguda sempre tenia alguna cosa a dir... “A las penas puñalás! Ens donem un bon rebolcón, i veuràs tu com matines molt millor, carinyo!”
No... En Simó no era bisexual, en Simó era llest com una mala cosa! I l'Aina l'entenia perfectament. Era com una intel·ligència contagiosa...

Simó, et necessito! - Va escriure l'Aina a la finestreta del xat-.
- Hola Aina! Sóc tot teu! Alguna pena que curar? Demana, demana...
- Hahahaha!! No, idiota! Necessito que em facis un cop de mà! El cap de setmana que ve és l'aniversari d’en Peter i no tinc ni idea de què regalar-li! Vaig molt perduda! Fa molt poc temps que estem junts i no el conec prou com per encertar un bon regal... I ja et pots estalviar les propostes típiques com encenedors, carteres, ulleres de sol, rellotges i tot això, perquè és massa personal com per arriscar-me amb un regal així... Ha de ser quelcom més senzill i que pugui agradar a qualsevol. Ja sé que demano massa, però em comença a escanyar la desesperació.
- Hmmm... Doncs si cap regal típic o que estigui al teu abast no és viable, només se m'acudeix un regal molt especial i que pot agradar a qualsevol home o dona. Et sortirà tirat de preu i l'encertes segur!
- Bravo!! Ja sabia jo que em salvaries el cul! I què és?
- Un “Streep Tees”!
- Un “Streep Tees”? Tu estàs boig o què? Com vols que el porti a veure un “Streep Tees”???
- No, no l'has de portar enlloc boja!! Li faràs tu a casa teva!
- Però com vols que li faci això? Si jo no sé ballar! I si no li agrada? Quedaré fatal! Que no ho veus????
- Calma't, calma't que et donarà un cobriment!! A tots els homes ens agrada que la nostra parella ens faci un “Streep Tees”.
- Ai, no sé, Simó... Jo no m'hi veig amb cor.
- Va dona! Que jo t'ajudaré!
- Ah, sí? Vindràs a fer-li tu?? Hahahaha!
- Si vols...Hehehehehe! Però noooo... Busca a Internet! Hi ha milers de vídeos que et poden orientar... A part jo et passaré un llistat de les coses bàsiques que ens agraden als homes a l'hora de veure un espectacle així i, si vols, quan ho tinguis assajat quedem, m'ho fas i jo et poso nota!
- Hahahaha! Estàs com un llum! Però mira, saps què? Que et faré cas!
- Si supera això, tens home per tota la vida, carinyo! Hahahaha!

Dit i fet! En Simó li va passar una bona llista de coses per assajar a casa i algun vídeo “tutorial” per anar fent. Així que el mateix dilluns, després d'una intensa jornada de feina, l'Aina es va posar en marxa i amb tot el material que tenia, va començar a assajar aquelles coses que teòricament formaven part d'un “bon Streep Tees”.
Al llarg de la setmana, l'Aina invertia el seu temps lliure (que era escàs) a assajar aquelles postures que la feien sentir una mica idiota... Mà cap aquí, cama cap allà, contorsió amb perill de trencadissa total...
Al tercer dia d'haver assajat com si ni anés la vida, va trucar al Simó per dir-li que ja tenia els deures quasi fets, així que van quedar per dijous a la tarda-vespre per fer l'assaig.

L'Aina estava contenta, però a l'hora nerviosa...
- He anat a comprar un Short ben curt i una samarreta de tirants... Tot ben arrapadet. I he fet imprimir unes frases un xic picants, tal i com em vas dir. Ho haig d'anar a recollir demà a la tarda – Li va dir al Simó.
- Molt bé, Aina! Veig que t'ho prens en serio, eh?
- Home! I com sinó?
- Bé, bé... Anem per feina que se'ns farà tard...

L'Aina va posar en marxa el Cd, i es va començar a moure com si allò fos la prova més important que hagués de passar a la seva vida. Hi va posar tota la sensualitat que hi havia a dins al seu cos, deixant-la sortir per cada porus de la seva pell.
No havia arribat al cinquè pas, que en Simó la va fer parar en sec.

- Para, para!!
- Per què?? Tant malament ho faig?
- No, no... El problema és que ho fas massa bé! Mira com m’has posat!! El teu amic quedarà encantat. No cal que m'ensenyis res més, a veure si acabarem buscant penes per tal d'arreglar-les... - va dir amb una bona rialla-.
- D'acord! D'acord! -Va dir l'Aina tot rient- Doncs ja t'explicaré com ha anat l'aventura!
- Això, això... Ja m'ho explicaràs amb tot detall!

I va arribar el gran dia! L'Aina va preparar un sopar d'allò més suculent, amb espelmes, vi, música ambiental...
Els nervis se la menjaven. No sabia ni com dir-li al seu noviet que el seu regal d'aniversari era ella mateixa. Bé, o pot ser el seu cos. No ho tenia gaire clar, això... Mai s'havia regalat a ningú! A aquelles alçades ja dubtava sobre si s'havia de posar un llacet o què.

- El sopar era molt bo... - Va dir en Peter trencant els pensaments nerviosos de l'Aina.
- Celebro que t'hagi agradat. L'he fet amb molt d'amor...
- Es nota - va afegir amb un somriure ben dolç.
- Vine, vine... Que tinc un regalet per tu.

El va portar fins a l'habitació, el va fer estirar-se sobre el llit i va encendre una espelma que ja havia preparat dins un fanalet. Aquest estava estratègicament col·locat perquè només sortís una franja de llum vibratòria que il·luminaria únicament el cos de l'Aina, de dalt a baix. Va posar un cd “ideal Streep Tees”, i la música de Jane Birkin & Serge Gainsbourg va començar a sonar justament quan ella s'acabava de col·locar davant la franja de llum groga... “ Je t'aime... Je t'aime. Oh, oui, je t'aime... Noi non plus... Oh, mon amour... Comme la vague irrésolue” – dia la cançó. 

Per ara tot rutlla bé” - Va pensar l'Aina – I al ritme de la música va començar la funció...
Es va començar a treure les sandàlies amb un estil que ni ella se'l coneixia. Es va desbotonar els pantalons i, tot passant-se els dits per sobre de la panxa amb una sensualitat que la feia entrar en estat d'embriaguesa (pot ser el vi del sopar li estava posant les coses fàcils), va anar dibuixant un camí ple de corbes amb un recorregut que acabaria entre les seves cames. Es va abaixar els pantalons molt a poc a poc. (Li venia constantment en Simó al cap. Seguia tots els passos que ell li havia marcat).
Molt subtilment es va girar perquè en Peter pogués llegir el que s'havia estampat al cul del Short. Al Peter se li va escapar una bona rialla, però l'Aina va seguir... Es va posar de cares a ell, perquè aquest cop pogués llegir la part davantera d'aquell culot que se li arrapava al cos com una segona pell. Allà, en Peter ja començava a entrar en estat nerviós.
L'Aina es començava a desbotonar la camisa. La va deixar lliscar pel seu cos amb el mateix erotisme que ho hauria fet la millor de les “strippers”... Es passava el tou dels dits tant suaument per sobre la pell dels seus braços, que els mugrons li esclataven de plaer, ferms com dos dards amb punta d'acer, intentant traspassar aquella samarreta arrapada, de tirants, que portava a sota. 
En Peter trobava missatges escrits allà on mirés. No sabia quin li feia més gràcia ni quin l'excitava més.
Finalment, l'Aina es va desfer de pràcticament tota la seva roba. Només li quedava el tanga, “la millor part de l'espectacle”, segons en Simó.
Es va posar de costat, perquè la llum il·luminés únicament el perfil del seu cos; d'aquesta manera “el tema es veu a mitges” (més teories d’en Simó)... 
Mentre es mossegava el llavi inferior, va començar a fer lliscar el tanga cames a baix. Sentia un plaer tant íntim, tant seu, tant personal, que només el podia comparar amb el que sentia quan menjava xocolata... 
Aquella excitació tant desconeguda i agradable a l'hora, la va fer seguir molt a poc a poc. Amb molta suavitat. Fins arribar a terra. Va fer-lo sortir pels peus, el va agafar amb la mà esquerra i es va aixecar suaument mentre el subjectava amb el dit índex. Tot seguit, amb la mà dreta, el va fer estirar tant com va poder, i quan va veure que la goma ja no donava més, el va deixar anar mentre deia en veu alta “para ti, moreno!!!!” (més instruccions de'n Simó).
En la seva vida havia vist un tanga a tanta velocitat! Aquell objecte volador sí identificat i que trencava l'aire al seu pas, anava directament cap al Peter, que estava tant entretingut amb el xou, que ni es va adonar de que un tanga assassí estava a punt d'atacar-lo.
I així va ser... Li va anar directe a l'ull, amb tanta mala llet, que van acabar la nit a urgències per curar-li una úlcera produïda per l'impacte.
A la sala d'espera l'Aina es disculpava al Peter entre rialla i rialla... Només de pensar que aquella experiència li podia haver arruïnat perfectament el que podria haver estat una relació ben maca, la feia entrar en un estat de nerviosisme descontrolat, i no podia fer altra cosa que riure sense parar...

- Et volia fer un regal original i m'he passat d'originalitat!! - Deia l'Aina mentre li queien les llàgrimes de tant riure-.

- Sí, eh? - Va dir el Peter amb una rialla en forma de ganyota - M'ha agradat molt i ha estat molt divertit. Mai m'havien fet un regal tant original.
- Sí, mira... A mi m'ha sortit econòmic, però a tu t'ha costat un ull de la cara!!

Van esclatar a riure els dos, trencant el silenci espès d'una sala d'espera mig buida, en una matinada d'un dissabte inoblidable, mentre la infermera feia un “Sssshhhhhh!!!” d'allò més fort... Tot i que no tant com l'impacte del tanga assassí.

Clica aquí, si vols escoltar la cançó... 
Je t'aime moi non plus
Elisabet A.
L'Escala - 2010.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cavallers I Donzelles

-Bona nit, formosa princesa!  -Bona nit, missenyor, de somriure captivador!!!  -Celebro que tot passant per aquí, m'hàgiu saludat...  -Joiós em só trobat de fer-ho, missenyora. Vós mereixeu això i molt més!  -Oh!! Estimat cavaller!!... fareu que em pugin els colors!!  -De ben segur estareu encantadora amb una rosa a cada galta... -Oh!!! Apreciat missenyor... Fareu que els meus ulls no tinguin valor de trobar-se amb els vostres, sense fer-me sentir com una tremolosa flor, amb tan belles paraules...  -En dubto bellament. Convençut estic, que el vostre capteniment, de natural alegre i desenfadat us impulsaria a obsequiar-me prest amb una de les vostres delicioses -i directes- mirades...  -Permeteu-me de dir-vos -i un poc avergonyida-, que moriria per fixar els meus ulls plens d'amor, en el vostre rostre, i així creuar-me amb la dolça i tendra mirada que vós teniu i per la qual em trontolla el cor i em manca l'alè... Això sí... amb galtes de rose

Divina Juventut

La Lisa i la Sam passaven la major part del seu temps juntes. Treballaven a la mateixa empresa i quan acabaven el torn, tot sovint quedaven per passar el temps. Un dia, sortint de la feina, la Sam va proposar anar a fer un toc.   - Anem al “Bruce” a prendre alguna cosa? - Uff... No sé. Avui estic molt cansada. Son quarts de deu i tinc ganes d'anar cap a casa.  - Vaaaa... No siguis carca! Que només tens 22 anys! És estiu i la vida segueix quan s'acaba el dia!  - Ostres Sam! Encara vaig amb el mega uniforme aquest, que semblo una pruna madura! I no m'he portat roba per canviar-me. Si m'ho haguessis dit abans...  - Vaaa... Anem un moment a casa teva i et canvies! Ens ho passarem bé!  - D'acoooooooooord...  La Lisa es va plantar els texans “d'anar de concert”, una samarreta vermella i les sabates “d'aguantar tota la nit”. Va pujar al cotxe de la Sam i van anar cap al pub. No havien sopat, però això no les va impedir demanar-